Bram Wernsen, psycholoog in Rotterdam, is er voor u!

Als u op zoek bent naar een professionele psycholoog in Rotterdam Rijnmond kom dan eens langs of neem contact op.  Bram Wernsen is psycholoog in Rotterdam en hoort graag uw verhaal. Bram kan u bijvoorbeeld helpen als u het emotioneel moeilijk heeft, of wanneer u moeite heeft om een doel te bereiken. Hij is afgestudeerd ontwikkelingspsycholoog aan de universiteit van Utrecht en lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen en de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Uw vooruitgang en tevredenheid zijn de belangrijkste prioriteiten voor hem.

 

Direct behoefte aan hulp bij problemen?

Wanneer u direct hulp nodig heeft bij uw probleem, streeft Bram ernaar om direct een afspraak in te plannen. Binnen een week kunt u bij hem op intakegesprek komen. U kunt bij hem terecht voor verschillende klachten zoals somberheid, angst- en dwangklachten. Hij gebruikt verschillende therapieën, maar zorgt er bovenal voor dat u de therapie krijgt die bij u past. Wanneer nodig zal hij werken volgens een protocol, maar veelal is de therapie op maat, passend bij uw klacht.

 

Specialist in magnetische hersenstimulatie (rTMS)

Het bijzondere van deze praktijk is dat het als een van de weinige in Nederland en in de wereld is, die mensen met een depressie of dwangstoornis behandelt met magnetische hersenstimulatie. De behandeling heeft nauwelijks bijwerkingen (hooguit tijdelijke spanningshoofdpijn) en het effect is in veel gevallen blijvend. Na een behandeling in combinatie met gesprekstherapie is 78% van de mensen ‘in remissie’: dat betekent dat ze aangeven dat hun klachten voor gemiddeld 75% zijn afgenomen. Uiteraard blijft Bram kritisch: wanneer hij denkt dat u ergens anders effectiever en sneller bent geholpen, zal hij u direct doorverwijzen.

 

Flexibele tijden

De praktijk kent flexibele inlooptijden. Wanneer u bijvoorbeeld overdag werkt kunt u ook in de avond in de psychologenpraktijk in Rotterdam terecht.

 

Wilt u een afspraak voor een intake inplannen?

Als u een afspraak wilt inplannen of bijvoorbeeld meer wilt weten over of u in aanmerking komt voor een behandeling, bel dan voor een afspraak naar 06-28853668 of mail naar Psychologenpraktijk Wernsen.

————Bel 010-2067500
————————–of
mail naar info@rtms-nederland.nl