Over de Praktijk

Psychologenpraktijk Wernsen / rTMS Nederland is in 2014 opgericht door Bram Wernsen.

‘Mijn naam is Bram Wernsen. Ik ben afgestudeerd in de Psychologie aan de Universiteit van Utrecht. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het behandelen van mensen met psychische problemen. Daarbij kwam ik ook veel mensen tegen met een depressie of dwangstoornis.
Een depressie of een dwangstoornis kan heel veel impact hebben op iemand, en op zijn omgeving. Ik ben er dan ook trots op dat ik met de nieuwe behandelmethode magnetische hersenstimulatie (rTMS) een duidelijk verschil kan maken voor mensen die een depressie of dwangstoornis hebben.
Ik heb veel praktijkervaring opgedaan met het uitvoeren van magnetische hersenstimulatie. Daarnaast volg ik de wetenschappelijke ontwikkelingen op dit terrein op de voet, en doe ik cursussen om mijn theoretische kennis op peil te houden. In mijn praktijk gebruik ik dan ook enkel wetenschappelijk bewezen methoden. Naast een gedegen behandelmethode vind ik vertrouwen daarnaast van groot belang. Ik wil graag dat mijn cliënten zich op hun gemak voelen. Privacy en respect zijn volgens mij basisvoorwaarden voor een goede relatie tussen therapeut en cliënt. Een persoonlijke aanpak vind ik ook belangrijk. Elke depressie of dwangstoornis is immers anders, net als iedere persoon. Dat betekent dat ik daar rekening mee houd.”