Depressie forum

Heeft u een last van een depressie en wilt u hier graag met lotgenoten over praten? Deze pagina geeft u een overzicht van verschillende Nederlandstalige forums.

Wilt u liever praten met een professional?

Als u meer wilt weten over een depressie, of wat er naast medicatie en cognitieve gedragstherapie nog meer voor behandelmogelijkheden zijn, bel dan voor een afspraak naar 010-2067500 of mail naar Psychologenpraktijk Wernsen voor een vrijblijvend intakegesprek.

————Bel 010-2067500depressie forum

   • Het depressie forum van indepressie.nl / www.depressie-forum.nl

Op dit forum kunt u terecht om even uw hart te luchten. Ook wordt er besproken wat voor behandelingen, met name medicatie, men ondergaat en wat hiervan de positieve en negatieve effecten van zijn. Wanneer u hier een mooi gedicht kwijt wilt bent u op depressie forum ook op zijn plaats. Hier de link naar het forum. 

   • Het forum over de psyche van de viva

Op het forum van de viva kunt u terecht voor allerlei vragen over de psyche. Het is een overzichtspagina waar u van alles vindt op het gebied van geestelijk welzijn. Vragen over hoe om te gaan met een depressie, welke soorten medicatie er zijn en wat de bijwerkingen van medicatie zijn, wat ervaringen zijn met cognitieve gedragstherapie bij depressie, wat u nog meer kunt ondernemen om van uw depressie af te komen, maar ook vragen over andere stoornissen komen hier aan bod. Ook voor dit forum geldt dat er geen diagnoses gesteld mogen worden. Hier de link naar het viva depressie forum.

   • Het fok forum over depressie en angst

Op het fok forum kunt u terecht voor allerlei vragen over depressie en angst. Dit is een zeer druk bezocht onderdeel van het fok forum, Nederlands meest bekende forum. Er staan veel ervaringsverhalen op. U kunt hier ook terecht om uw hart te luchten of om informatie te vragen over depressie of angst. Hier de link naar het fok depressie forum.

   • Het depressie forum van psycholoog.net

Op dit forum kunt u terecht voor lotgenotencontact voor diverse stoornissen zoals autisme, angst en fobieën, ADHD, obsessief gedrag en verslavingsgedrag, eetproblemen, maar vooral ook depressie. Ook persoonlijkheidsproblemen, eenzaamheid, relaties en seksualiteit worden besproken evenals vragen die gaan over het gebruik van medicatie. Hier de link naar het forum.

   • Het depressie forum van depressiesteunpunt.com

Iets minder frequent bezocht is het depressie forum van het depressie steunpunt. U kunt hier een oproep plaatsen of even uw hart luchten. Hier de link naar het forum.

   • Het depressie forum van lotgenotenforum.nl

Dit is een uitgebreid en drukker bezocht forum over allerlei zaken. Wanneer u op zoek bent naar lotgenoten met een depressie of dwangstoornis kunt u terecht onder het kopje psyche. Hier de link naar de depressieve stoornissen.

   • Het depressie forum van depressief.nl

Het depressie forum van depressief.nl is vooral handig als u veel informatie zoekt wat betreft medicatie. Atypische antidepressiva, MAO-remmers, SNRI’s, SSRI’s en Tricyclische antidepressiva worden er besproken. Op dit depressie forum kunt er ook terecht voor informatie over de symptomen van een depressie, soorten depressies, het herkennen van een depressie, het ontstaan en de behandeling van een depressie. U kunt hier ook een kleine depressie test doen om na te gaan of u last hebt van een depressie. Hier de link naar dit depressie forum.

   • Ervaringsverhalen op hulpverlening.nu

Op de site van hulpverlening.nu kunt u terecht om ervaringen te lezen over mensen met een depressie of over hoe het is om samen te leven met iemand die depressief is. Ervaringen over depressie op het werk, chronisch depressief zijn of het hebben van een vader of moeder met een depressie worden hier gedeeld. Hier de link naar de pagina over ervaring met depressie en depressiviteit.